Vill du bli en del av vårt team? Great! Vi letar alltid efter nya partners runtom i Europa. Läs informationen på denna sida noggrant. Vi ger dig lite mer information om hur du blir återförsäljare, vad du kan förvänta dig av oss och när vi tror att du är berättigad att bli återförsäljare.

Vi arbetar med registrerade återförsäljare över hela EU. För att bli en officiell återförsäljare måste du berätta varför du är en tillgång för laget. Vad är din upplevelse och vad vet du om vår produkt? Våra återförsäljare är företagets ansikte, det är du som hjälper våra användare och vår programvara. Därför är vi selektiva som kvalificerar sig som återförsäljare och vem som inte gör det.

Som sagt, lite mer om vad du kan förvänta dig av oss! Vårt mål är att underlätta dig på alla möjliga sätt för att kunna göra det du gör bäst: försäljning. Tänk på utbildning om produktkunskap, hur du kan skapa fler möjligheter och göra det så enkelt som möjligt för dig att arbeta med vår programvara.

För att kunna hjälpa dina kunder på plats ger vi dig tillgång till portalen där du kan göra aktiveringar, återställningar och våtservetter. Detta betyder inga förseningar i att aktivera en licens för en kund som väntar på hans enhet. Direkt tillgång till all din försäljning och mer.

www.skyecconline.com