Musikböcker för din födelsedag, årsdag, bröllop eller företagsfest? På Evenses är du på rätt adress för detta. Bokningsbyrå Evenses erbjuder ett brett utbud av musiker. Tänk på billiga DJs, cover / rock / hyllningsband, sångare och sångare. Att boka en musiker är något vi hjälper dig med.

Tycker du om festmusik och vill du göra din händelse till en bra fest? Ta en titt på våra allround DJs eller band Party Collective. Vill du föredra en lugn kurs i ditt tillfälle, kan du tänka på duos eller sångare-pianister. På grund av vårt breda utbud av musikare kan vi också erbjuda dig andra alternativ. Du kan tänka dig att köra i föreställningar, uthyrning av ljus, ljudsatser, utrustning och en fotboll.

Musikböcker för ditt bröllop, företagsfest eller årsdag

Vi tar vår professionalism och kvalitet väldigt seriöst, så vi har säkerställt att artisterna och sångarna i vårt erbjudande möter vissa egenskaper. Tänk på kreativitet, utseende och erfarenhet. Vi erbjuder också ett all-in-pris. Så du behöver inte oroa dig för extra kostnader. All utrustning, belysning, material och instrument av konstnärerna är ordnade.

Om du har frågor eller vill rapportera något om din bokning, tveka inte att kontakta Evenses. Vi hjälper dig gärna med extra information om bokning till den perfekta musikern.

hyra artist till fest