Tänk dig att snöflingorna svänger neråt, du hör julkarlar i bakgrunden och du värmer dig upp i en eldstaden? Låter attraktivt, va? Vet du vad som gör den här bilden ännu mer komplett? En vintergrill!

Vinter BBQ recept

En grill är inte en grill utan mat. Där du väljer sallader och kalla rätter på sommaren är det trevligt att välja varma rätter under en vinterupplaga. Om du fortfarande letar efter inspiration, våra favoritbbq recept: Ingenting är bättre än varmt mulledvin för att värma upp dina händer.

Föredrar du att dricka något utan alkohol? Vad sägs om alkoholfri äppelcider eller varm choklad med vispad grädde? Reservrabbar och grillar är synonymt med varandra. Eller vad sägs om hjortbiff med rödvinssås? Bakade potatis är också alltid en stor framgång. Du kan eventuellt slå den i en eldstaden. Glöm inte att steka marshmallowsna. Också roligt att göra med barn.

Vår favorittips (med barn): Bakar bullar över elden

Roasting smörgåsar med en käpp över elden kallar Fuifs redaktionsteam för varma barndomsminnen. För detta behöver du bröddeg (du vill spara tid, då kan du köpa det här för att beställa på det lokala bageriet), sätt degen på en näve runt en ren kvast och grilla den över ett eldställe. Så snart brödet lätt släpps från broomsticket, är brödet tillagat. Brödsmörgåsar är inte bara roliga för barn utan också för de andra gästerna.

Bjud in dina vänner och familj

Du kan fortfarande ha så god mat, de vackraste eldstaden och de varmaste filtarna, men din vintergrill är inte komplett utan dina bästa vänner och familj. Skicka dem en grillinbjudan i tid, så att du kan vara säker på att de också är i festen.